ikoo_withclaim_250
Hair Care Experts

ikoo_paddlexmet_250
metallics passer til alt

ikoo_paddlexmet_250
TCM paddle brush
for your handbag

paddle X mini slider png
ikoo brush mini slider png
Straightening brushese-styler mini slider mobile png
Styling brushespaddle X mini slider mobile png
Detangling brushesikoo brush mini slider mobile png

Del din beste hårdag med Lola!

#lolavonikoo #ikoobrush #besthairday

Del din beste hårdag med Lola!

#lolavonikoo #ikoobrush #besthairday

Beauty
Hårpleie er vår lidenskap og vi ønsker til enhver tid å levere det beste til kundene våre. Vi er klare over at skjønnhetsidealer endres ofte, noe som er grunnen til at vi tilbyr funksjonelle og innovative produkter som holder tritt med trender, uten at vi fraskriver oss skånsom børsting av håret.
Beauty
Alle har ulik hårtype, men alle ønsker å investere i hårpleieprodukter med høy kvalitet for å ivareta håret på best mulig måte – fra rot til spiss. Med ikoo sine høye standarder er dette mulig.
I produksjonen av ikoo-børster og ikoo paddle X bruker vi heller ikke lim tilvirket av dyr, slik at børstene er passende også for veganere.
Wellness & TCM
Vårt sinn, vår sjel og vår kropp trenger ro, balanse og avslapping. Børstene våre er utviklet etter tradisjonell kinesisk medisin, kinesologi (TCM), så med hvert strøk med en av våre børster vil du oppleve at hodebunnen får en massasje som stimulerer energimeridianene.
Luxury
ikoo står for unike og luksuriøse produkter med ikonisk og edelt design – slik at ingen ønsker forblir uoppfylt. Naturlige materialer, håndarbeid av høy kvalitet og en sterk produktportefølge karakteriserer ikoo som en førsteklasses tilvirker av skjønnhetsprodukter av meget høy kvalitet. ikoo beveger seg inn i luksussegmentet med sine utvalgte partnere for å kunne tilby sine kunder en førsteklasses handleopplevelse. Våre eksklusive emballasjer og innpakninger forsterker disse trekkene og gir deg en spesiell opplevelse når du åpner pakken.
Innovation
Teamet vårt er alltid på utkikk etter nye høykvalitetsprodukter for å tilfredstille den moderne konsumenten; vi ønsker å alltid kunne tilby merverdi for hvert produkt vi tilbyr. Et eksempel er vår ikoo e-styler som gjør at du sletter håret på halvparten av tiden du ville brukt med et tradisjonelt produkt.
Rising
Med lokaler i hjertet av München jobber vi tett sammen på alle nye prosjekter. Vi utvikler nye strategier, produkter og design i et kreativt og nærende miljø. Sunn vekst og flatt hierarki sikrer et positivt arbeidsmiljø i Schwabing, med ekstra støtte fra kontorhunden vår Toni.

ikoo Service

Overview (Sitemap – all pages)

Payment (Methods of payment – Shipping – Withdrawal – Privacy – Terms&Conditions )

Contacts (Contact – Become a partner – Affiliate)

ikoo (Media – About us – Jobs)